2019-2020 Mezuniyet Töreni

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Bölümümüz öğrencilerinden Osman Hulusi TÜRKYILMAZ Mühendislik Fakültesi birincisi olarak mezun olmuştur. Yine bölümümüz öğrencilerinden Akın ERTİK Fakülte ikincisi ve Abdullah ELÖBEYT Fakülte üçüncüsü olarak eğitimlerini tamamlamışlar ve İnşaat Mühendisi ünvanını almaya hak kazanmışlardır. Dereceye giren öğrencilerimize ve tüm mezunlarımıza hayat boyu başarılar dileriz.

Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde sınırlı sayıdaki katılımcıyla gerçekleştirilen törende Osman Hulusi TÜRKYILMAZ diploma ve plaketini Mühendislik Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Mesut BAŞIBÜYÜK’ün elinden aldı ve yaş kütüğüne ismini çaktı. Fakülte ikincisi Akın ERTİK diploma ve plaketini İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Sami AKÖZ’ün elinden alırken Fakülte üçüncüsü  Abdullah ELÖBEYT’e diploma ve plaketini İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Baki BAĞRIAÇIK verdi.

Mühendislik Fakültesi 2019-2020 Mezuniyet Töreni

İnşaat Mühendisliği Bölüm Birincisi (Fakülte Birincisi) Osman Hulusi TÜRKYILMAZ